Omslagsbild mobil

Stuga 12-14 bäddar

Stugan har totalt 12 sängar (14 bäddar) fördelat på fyra sovrum och en bäddsoffa med två sovplatser i allrummet. Här finns två duschrum med toalett.

Entreplan är handikappanpassad och rymmer en stor och ljus hall, duschrum, wc, tvättstuga, ett "master bedroom", storstuga med modernt kök och ordentlig matplats, soffhörna med TV, braskamin, möblerad uteplats, uppvärmd spatunna för 6 personer och ett trädäck med utsikt över dammen.

På övre plan finns ett allrum med sittgrupp, bäddsoffa, ett duschrum med WC, två sovrum med dubbelsäng och en våningssäng och ett mindre sovrum med två enkelsängar, ett förråd och en balkong med utsikt över dammen och skogen.

Bottenvåningen

Kök & matplats

Vårt stora och moderna kök är utrustat med spis, ugn, micro, kaffemaskin, kyl, frys och diskmaskin. Här finns bestick, glas och porslin för 14 personer och de flesta köksaccessoarer du kan tänkas behöva. Matsalen är stor och har en matplats för 12 personer. Kanske det bästa av allt - vedeldad braskamin och altan med vidunderlig utsikt och kvällssol. * Klicka på bilderna för större format

SOFFHÖRNA, Altan & trädäck nedre plan

I anslutning till köket finns en rymlig soffhörna, braskamin och TV. Framför köket och matrummet finns en altan med tak över. Utanför finns en uppvärmd spatunna för 6 personer och en sittgrupp. I direkt anslutning till altanen är ett trädäck omringad av en gräsmatta. Här har ni utsikt över dammen och den vackra naturen. Här finns också en grill för utomhusbruk. * Klicka på bilderna för större format

Dubbelrum nedre plan

Mitt emot entren är ett så kallat "masterbedroom", ett dubbelrum med en stor dubbelsäng och egen altandörr.  * Klicka på bilderna för större format

Två badrum med dusch

Vi har två duschrum med wc och handfat, ett på varje våningsplan. I rummet intill finns dessutom en tvättstuga med kombinerad tvättmaskin med torktumlare. 
* Klicka på bilderna för större format

Övre våningen

FYrbäddsrum övre plan

På övre plan hittar du två fyrbäddsrum inredda med dubbelsäng och våningssäng. * Klicka på bilderna för större format

Tvåbäddsrum övre plan

På övre plan hittar du även detta tvåbäddsrum med två enkelsängar. * Klicka på bilderna för större format

Allrum med bäddsoffa och balkong övre plan

Ett stort och ljust allrum med två fåtöljer och en bäddsoffa med plats för två personer. På övre plan finns även en balkong, WC och ett förråd där ni kan ställa ifrån er tex resväskor mm. 
* Klicka på bilderna för större format

Vår miljö

Timmerstugan ligger naturskönt i skogskanten med vidunderlig utsikt över dammen. Chanserna är stora att du får se skogens alla djur för här finns gott om rådjur och älg. Stugan är omgiven av stora gräsytor för lek och spel.
* Klicka på bilderna för större format

LITE FAKTA OM STUGAN

Vi accepterar husdjur, dock inte i soffor och sängar. Och rökning sker endast utomhus. 
För riktigt små gäster finns det en spjälsäng och barnstol.
Party och tillställningar är tillåtna, dock skall det vara tyst utanför stugan från 23:00

Matställen i närheten

  • Våxtorps pizzeria ca 5 km
  • Tajes kisok och Gatukök ca 5 km

Gör DIN BOKNING HÄR

Välj datum, skriv i önskat antal personer och SÖK

Vi äger även Våxtorps Camping & Stugby som ligger ca 500 meter bort. Där hittar ni fler alternativ och storlekar på stugor att hyra. Läs gärna mer om Våxtorps Camping & Stugby >

Anderssons Timmerstugor
Kolbäckstorp 4
312 98 Våxtorp
Maritha: +46 (0)703-306208
Kenny: +46 (0)706-631029
 
maritha612008@hotmail.com